Woekerpolis.

Woekerpolis

Heeft u een woekerpolis en wilt u daar vanaf? Natasja van der Laan kan u informeren en adviseren over een overstap naar een andere spaarvorm. Een woekerpolis is een beleggingsverzekering met een levensverzekering waarvan de premie is belegd. De opbrengst wordt gebruikt voor aflossing van de hypotheek of opbouw van pensioen.

Het nadeel van deze verzekering zijn de hoge kosten die banken, adviseurs en verzekeraars aftrekken van de inleg. Gevolg: op de einddatum van de hypotheek is te weinig geld beschikbaar of het pensioen valt te laag uit.

Hypotheek met zekerheid

Tegenwoordig mogen verzekeraars en banken dit soort dure beleggingsverzekeringen niet meer aanbieden. Wie een woekerpolis heeft, kan deze omzetten naar andere aflossingsvormen die meer zekerheid bieden over de opbrengst.

Voor hypotheken geldt dat u kunt kiezen voor een lineaire hypotheek, waarbij de lasten aan het begin van de looptijd hoog zijn en steeds lager worden. U kunt ook kiezen voor een annuïteitenhypotheek, waarbij de betaling per termijn gelijk is tot de volledige lening is afgelost.

Inzicht in hypotheken

Wat de beste vorm is, hangt af van uw persoonlijke situatie. In een gesprek kunt u met Natasja van der Laan uw doornemen. Door een precieze berekening van uw maandlasten, krijgt u inzicht in welke hypotheekvorm voor u de beste is. Zo komt u samen tot een passende oplossing.

Woekerpolis aanpakken?

Wilt u samen met Natasja van der Laan op zoek naar alternatieven voor uw woekerpolis? Bel dan met 06-55862852/038-2306640 of mail naar: n.vanderlaan@hypotheekinfopunt.nl.
Neem contact op

Back to Top