Verzekeringsadvies.

Overzicht in verzekeringen

Verzekeringsadvies

Een nieuwe woning moet uiteraard goed worden verzekerd, bijvoorbeeld met een opstal- en inboedelverzekering. Natasja van der Laan maakt voor u een vergelijking van verzekeringen. Hieruit kunt u voor de beste optie kiezen.

Overzicht in verzekeringen

De aankoop van een woning is vaak aanleiding uw pakket aan verzekeringen eens door te nemen. Misschien bent u door de jaren heen het overzicht kwijtgeraakt of bent u oververzekerd.

Natasja kan samen met u orde in uw verzekeringszaken scheppen. U krijgt een helder overzicht welke verzekeringen u heeft. Zo wordt duidelijk welke verzekeringen u nog nodig heeft en welke wellicht zijn te schrappen.

Eerlijk advies

Natasja van der Laan is onafhankelijk financieel adviseur. Dat betekent dat zij niet gebonden is aan verzekeringmaatschappijen. U krijgt een eerlijk advies over welke verzekeringen het beste bij u passen.

Wilt u weten wat Natasja van der Laan voor u kan betekenen bij verzekeringsadvies? Neem dan contact op voor een vrijblijvend informatiegesprek: 06-55862852/038-2306640 of n.vanderlaan@hypotheekinfopunt.nl.
Neem contact op

Back to Top