Hypotheekadvies.

Hypotheekadvies en begeleiding bij aankoop

Huis kopen in Hasselt en omgeving

Bij de aankoop van een nieuwe woning komt veel kijken. Verhuizen, inrichten, maar ook een hypotheek afsluiten. U wilt alles goed geregeld hebben en niet achteraf voor financiële tegenvallers komen te staan. Een professional die u zekerheid geeft over uw mogelijkheden, neemt veel van uw zorgen weg.

Begeleiding van A tot Z

Hypotheekadviseur Natasja van der Laan zet met u op een rij wat uw financiële mogelijkheden zijn. Desgewenst begeleidt zij u bij de aankoop van een woning in het hele traject: van het meekijken bij een tweede bezichtiging tot aan de overdracht bij de notaris.

Strengere eisen hypotheken

In januari 2013 is de wetgeving op het gebied van hypotheken sterk veranderd. Hypotheekverstrekkers stellen strengere eisen. Om daaraan te kunnen voldoen, is het van belang dat u goed bent geïnformeerd.
Natasja weet precies welke voorwaarden de banken stellen. In combinatie met gegevens over uw inkomen en toekomstplannen maakt zij inzichtelijk wat dat voor u betekent.

Helder hypotheekadvies

Natasja van der Laan is onafhankelijk hypotheekadviseur en is dus niet gebonden aan een bepaalde bank die provisies verstrekt. U bent daarmee verzekerd van een transparant en eerlijk hypotheekadvies. Zo weet u precies waar u aan toe bent: wat wel kan, maar ook wat níet kan.

Vrijblijvend informatiegesprek

Ieder advies begint met een gratis, vrijblijvend informatiegesprek met Natasja van der Laan bij u thuis of eventueel op kantoor. Als dit gesprek naar tevredenheid verloopt, dan betaalt u een all-in bedrag voor het financiële en/of hypotheekadvies op maat.

Overweegt u een nieuwe woning te kopen, en bent u benieuwd naar uw mogelijkheden? Maak dan een afspraak met Natasja van der Laan voor een vrijblijvend informatiegesprek: 06-55862852/038-2306640 of n.vanderlaan@hypotheekinfopunt.nl.

Neem contact op
Back to Top